Sivut

maanantai 3. syyskuuta 2012

Uusintoja

Viime aikoina on tullut tehtyä uusintoja aiemmista käsitöistä, tässä siis niitä.

Kaverin vauvalle virkkasin heinäkuussa converset, omalle tein sellaiset jo aiemmin (tämä yksi lisäys KyJyyn). Tosin synnärillä, kun rupesin kiskomaan converseja Neitosen jalkoihin, totesin, että jaaha, vaikka ohjetta noudatin, tulipa liian pienet. Koska kaverille oli converset jo postissa, pistin perään viestiä, että ei muuten sitten mahdu. Onneksi kuulemma uusi tulokas oli saanut pehmoelukan, jolle nuo tossut mahtui, eli ei ihan käyttämättömäksi jääneet.


KyJyyn tein toisen samanlaisen pipon tällä kertaa mustasta Isoveljestä ja ilman tupsua. Viikonloppureissussa pipo herätti ihastusta Äidissäni ja näin pipo saikin uuden omistajan heti kun langat oli päätelty.


Tykkään antaa lahjaksi jotain käytännöllistä ja hyödyllistä. Nyt oli lahjan antamisen paikka, joten ompelin muovipussituubin sekä kangaskassin. Kankaat ovat jämiä monien vuosien takaisista jakkuompeluksista ja muovipussit-teksti painettu vanhalle lakanalle, joten luontoakaan tämä lahja ei rasittanut.


Iloa uuteen viikkoon!

9 kommenttia:

 1. Ompas lutuset noi tossut, kiva että pääsivät käyttöön kuiteski :)

  Kiitos samoin :)

  VastaaPoista
 2. Ompas lutuset noi tossut, kiva että pääsivät käyttöön kuiteski :)

  Kiitos samoin :)

  VastaaPoista
 3. Kyl noi conssi-tossut on aina yhtä hellyyttävät! Tuommoisilla tuubeilla saa niin kätevästi pussit aina kuriin :)

  VastaaPoista
 4. ihanat converset! muovipussituubi onkin kiva lahja =)

  VastaaPoista
 5. Muovipussituubi roikkuu mökkikeittiömme seinällä sulassa sovussa käspaikan kanssa ja on tärkeässä roolissa perheessämme. Kiitos Purnauskis!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!