Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Karismalapaset ja haave tyhjistä hyllyistä

Makuuhuoneessa möllöttää jättisäkki aloitettuja KyJy-töitä. Blah. Pää tuottaa koko ajan uusia ideoita, mutta sisäinen suorittajani pakottaa minut tekemään KyJyjä pois alta ennen kuin ryhdyn johonkin uuteen. Jos nyt edes 15 työtä saisi valmiiksi. No tänään oli ilon päivä, sain kymmenennen KyJyn valmiiksi, Karismalapaset olkaa hyvä. Ohje löytyy täältä. Ja olipa muuten ensimmäinen palmikko, jota olen neulonut, tykkäsin kovasti mallista sekä tekemisestä, sopivaa haastetta. Mustaa 7 veljestä kului n. 75 g.


Hamsteroin aloitettujen töiden lisäksi myös kaikenmoista materiaalia. En vain voi olla jotain jännää nähdessäni ajattelematta, että tuotahan voisi käyttää siihen ja siihen askarteluun. Seurauksena hyllyittäin kaikenmoista materiaalia, joista osa pääsee käyttöön ja osa jää ideatasolle roikkumaan. Korttihaasteisiin osallistun kolmesta syystä:
1) Jotta pääsisin materiaaleista joskus eroon (kaipaan oikeasti lisätilaa kaappeihin, muuhun kuin materiaalin varastoimistarkoitukseen).
2) Olen armoton arvontafani ja minua houkuttelee kaikenmoiset palkinnot, joskaan en voita kovin usein.
3) En ole kovin hyvä ideoimaan kortteja, joten haasteista saa mukavaa potkua kortteiluun. P*skarteluhaasteessa oli haasteena bingoa, josta valitsin rivin ruskea-valkoinen-keltainen. Kitaramiehen nimpparikorttiin päätyi ruskeaa kartonkia, tapettia, suklaanpäällyspaperia ja keltaista kartonkia. Materiaalivarasto ei nyt ihan kamalasti pienentynyt tämän kortin myötä, mutta ehkä ihan piskuisen kuitenkin. Haave tyhjemmistä hyllyistä jatkaa elämäänsä.Katsotaan, mitä saan tulevalla viikolla tuhottua sekä KyJy-säkistä että materiaalihyllyltä...

Haaverikasta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanat palmikkolapaset! Huhuh, minkä haasteen otit vastaan ekana palmikkotyönä!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin haaveillaan tyhjemmästä askarteluhyllystä... Näin jossain blogissa aivan käsittämättömän tarkkaan ja hyvin järjestellyn askarteluhuoneen. Varmaan omankin hyllyn kaaosta helpottaisi kummasti, jos saisi aikaiseksi järjestellä kaiken pieniin purnukoihin yms. :)

  VastaaPoista
 3. No johan on hienot palmikkolapaset!Hirmuisen haasteen otit kyllä vastaan,js et oo ennen tehnyt palmikoita.Multa ne vaan ei onnistu.Pitänee vaan jatkaa yrittämistä=)

  VastaaPoista
 4. berenike ja Jaana Kristiina, sanottakoon, että en ihan tiennyt, mihin ryhdyin, kun rupesin näitä neulomaan. No tulipahan tehtyä :)

  Neulisti, askarteluhuone, oi mikä haave siinä! Kokonainen HUONE, johon saisi kaiken asetella, nätisti ja näkyville...

  VastaaPoista
 5. tuo on tosi ihana malli! ja ihanan värisenä! mulla on ollu to-do-listalla jo monta syksyä, mutta en oo vieläkään saanu tehtyä jospa nyt näistä inspiroituneena, kunhan saa lahjuksia pois puikoilta..

  VastaaPoista
 6. Hieno kortti ja lapasetkin on tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 7. Oi kun kauniit lapaset! Tulostin ohjeen itselle, täytyy ottaa työn alle.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!