Sivut

lauantai 18. elokuuta 2012

Villavaippahousuja

Arjen alkaessa tasaantua hiukan ovat nuo puikotkin etsiytyneet kätösiini ja energiaa riittää hiukan tänne blogimaailmankin puolelle :) Kiitos vielä kerran onnitteluista, onnea tämä on kerrassaan!

Vaikka kestovaippailussa olenkin satsannut taskuvaippoihin, päätin testata muutamat villavaippahousut, KyJyilyn hengessä. Ensin testasin tekstiiliteollisuuden ohjetta, lankana Novitan Puro. Yksi kerä eli 50 grammaa ei ihan riittänyt, piti siis metsästää toinen kerä samaa väriä, mikä olikin hiukan haastavaa, kun värin valmistus oli lopetettu. Onni oli kuitenkin matkassa, löysin langan ja sain villiksetkin valmiiksi. Malli on aika iso, että nuitapa ei ihan heti päästä testaamaan.


Seuraavaksi testasin Atziinan ohjeen pienintä kokoa. Tykkäsin enemmän tämän housun ulkonäöstä ja kokokin oli sopivampi, joskin kasvunvaraa löytyy. Jälleen lankana käytin Novitan Puroa, tällä kertaa yksi 50 gramman kerä riitti just eikä melkein. En malttanut odottaa ensitestaamista siihen asti, että saisin housut lanoliinitettua. Tai siihen, että saisin housujen resoriin nauhan virkattua. Hyvin tuntuivat siitä huolimatta toimivan! Kyllä nuo taskuvaipat silti taitavat olla enemmän minun juttu...

Iloa viikonloppuun!

2 kommenttia:

  1. Söpöset.Ja jostakin syystä mulla on kokonaan jäänyt huomaamatta sun tekemä iiiiihana kastemekko!Todella kaunis.
    Mukavaa elokuun jatkoa teille sinne vauvan tuoksun sekaan=)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!