Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Miniconverset

Olen nähnyt siellä sun täällä blogimaailmassa minikokoisia virkattuja converse-tossuja, ja sellaiset oli pakko päästä tekemään itse! Ohjeita löytyy vaikka millä mitalla, kun jaksaa vähän etsiskellä. Itse päädyin tähän ohjeeseen. Ohje on mielestäni oikein hyvä ja selkeä, valmistusprosessi on myös kuvattu hyvin. Sopivat langat löysin lankakätköistäni (vyötteet kadoksissa eli nimi jääköön mysteeriksi). Koukkukokona toimi nro3.


Kerrassaan oli hauska virkattava, ei vain voinut lopettaa kesken, joten valmistakin syntyi.


Tämä oli yksi KyJy-töistäni. Koska veikkaan, että tämä työ ei ihan täytä 50 gramman minimivaatimusta, tein kylkiäisiksi virkatun helistimen. Sisällä kilkattaa kulkunen. Tuskin minimivaatimus täyttyy siltikään, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa, korvaan sen sitten jossain toisessa hiukan isommassa työssä.


Hyväntuulista kesäviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihanuuksia. Nämä tossut on niin söpöjä, että pitänee kohta virkata itsellekin yksi pari varastoon, vaikkea vauvaa vielä olekaan tiedossa. :D

  VastaaPoista
 2. Siis noi converset on ihan huiput:-)

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat kummatkin!
  Tossukat on mullakin tekemättömien listalla :)

  VastaaPoista
 4. Ihania!!! Lasten conssit on niin suloisia <3 Hymynaamahelistin on kyl niin hauska, tosi hyvä kontrasti mustan ja keltaisen langan välillä, niin että vauva kyllä varmasti hahmottaa :)

  VastaaPoista
 5. Noi on niin ihanat! Mullakin on ohje otettuna netistä, vaikka noita pikkuisia ei nyt lähipiirissä olekaan. Nuo on juuri sellaiset, että ne on pakko tehdä silti!

  VastaaPoista
 6. Voi suloisuuksien suloisuus!Ihanaiset=)Oot kyllä taitava ja vauva saa persoonalliset tekeleet=)

  VastaaPoista
 7. ei mitään uutta sanottavaa edellissten jälkeen: Suloisia, suorastaan syötävän suloisia!!!

  VastaaPoista
 8. Hei, mistä saisin ohjeen tuohon ihanaan helistimeen?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!